Vores nye illustrator hedder AI!

Illustrationsrig bog om seniorbofællesskaber i coronaens tid

AI illustrationer kan godt gå hen og minde om dengang i 90’erne, hvor vi ukritisk brugte de stockphotos, der nu engang lå på den Photodisc, vi havde investeret i.

Sådan behøver det ikke at være. Vi har netop lavet en bog for Realdania, hvor vi med AI har brugt mulighederne for at skabe en serie unikke og relevante illustrationer – som oven i købet er ret pæne.

Det betaler sig at bruge den nødvendige tid og energi på at lave ordentlige referencebilleder og definere den helt rigtige illustrationsstil, når man gerne vil ramme en helt bestemt stil i illustrationerne. Det er ligesom ved AI-generede billeder helt essentielt at skrive skarpe prompts, som bliver forstået rigtigt af ”vores nye ven”.

Vi har designet en publikation om seniorbofælleskaber i coronaens tid, hvor vi helt konsekvent har brugt AI-generede illustrationer. Det gav os mulighed for at få lavet de helt rigtige motiver og en tydelig linje i illustrationerne og farverne. Bogen er skrevet af Max Petersen, som du i øvrigt kan læse mere om HER.